CégünkrőlBemutatkozás

Cégünk 2015. márciusában alakult 100 százalékban magyar tulajdonosi háttérrel, azzal a tudattal, hogy Magyarországon a kötelező jövedéki engedélyt megszerezve, Kenőanyag Nagykereskedelemmel, illetve kiskereskedelemmel foglalkozzon, mind belföldi, mind export-import vonatkozásában is.

Központunk, raktárunk Budapest (főváros) szívében található, a Duna Budai oldalán,  Budafokon a Gyár utcában, melynek előnye a gyors logisztikai folyamatok kivitelezése, illetve az ügyfeleink könnyebb elérhetősége.

Cégünk mind a három kenőanyag szegmensben érdekelt:

  • CVL (teher-és nehézgép, mezőgazdaság)
  • PVL (személyautós, flotta)
  • IND (ipari).

Ügyfélkörünk nagyon változatos: a legkisebb autósbolttól és szerviztől, a mezőgazdasági vállalkozásokon át, egészen az ipari gyárral rendelkező vásárlóig terjed.

A korábbi szakmai kapcsolatainkat kihasználva, számos nagykereskedővel is üzleti kapcsolatban állunk, mind hazai, mind külföldi viszonylatban.

2 márkának vagyunk a hivatalos magyar importőre illetve célunk, hogy ezen márkák nagykereskedelmi hálózatát Magyarországon kiépítsük.

  • Mabanol Kenőanyagok magyarországi hivatalos forgalmazója.
  • Miroil Kenőanyagok magyarországi hivatalos forgalmazója.

További kenőanyagok, melyeknek forgalmazásával foglalkozunk:

  • Motul
  • Mobil

Azonban a piac figyelembevételével, mindig keressük a legjobb lehetőségeket, opciókat, hogy az ügyfeleink a lehető legjobb kiszolgálást kapják és számukra a legmegfelelőbb termékeket tudjuk biztosítani.

Raktárkészletünkkel mindig arra fókuszálunk, hogy a lehető legtöbb cikkszámot készleten tartsuk, hiszen ügyfeleink leggyorsabb kiszolgálása érdekében elengedhetetlen ezen felfogás.

Partnereink megrendeléseit saját autóinkkal történő kiszállítással is bonyolítjuk, de több futár- szolgálattal is kapcsolatban állunk, így számunkra az egész országra kiterjedő leggyorsabb logisztikai szolgáltatásra nyílik lehetőség.

Várjuk mielőbbi megkeresésüket, bízva a jövőbeni hosszú távú együttműködés reményében.

Üdvözlettel:

Kiss Miklós

Ügyvezető